​Εταιρεία

     Η πολύχρονη εμπειρία μας και η εξειδίκευση στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών εγγυάται την επαγγελματική μεταχείριση της μετακόμισης και η άρτια οργάνωση μας αποκλείει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομισεις οικειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

     Ερχόμαστε αφιλοκερδώς στο χώρο σας έτσι ώστε να γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης, αφού για εμάς η προσωπική επαφή με τον πελάτη είναι πολύ σημαντική.

 

    Έχοντας ήδη συμπληρώσει  χρόνια στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών η μεταφορική εταιρεία ΑΣΤΕΡΗΣ-ΔΟΓΚΑΚΗΣ μπορεί να εγγυηθεί για την άμεση, οικονομική και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Με ιδιόκτητο φορτηγό κλειστού τύπου και ανυψωτικό μηχάνημα.

 

     Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και κατά συνέπεια την οικονομική κρίση που διαπερνά την αγορά και τα περισσότερα νοικοκυριά αναπροσαρμόσαμε τις τιμές μας χωρίς όμως να μειώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε αναπτύξει το δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας παρέχουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

 

  • Wix Facebook page